Oké, het was geen heel seksscène. Blonde ster “Games of Thrones” herinnert zich de release van de zesde seizoensreeks. Haar ouders merkten toen met scepticisme, dat niet echt heel veel Dyneneris erin. Wat beledigde Emilia Clark zei dat ze gewoon verplicht waren om de volgende, vierde reeks van het seizoen te zien. Ze zat haar ouders letterlijk vóór het scherm. En betreurde het.

Omdat het precies dezelfde serie was toen Deeneris de hele Khalasar verbrandde en de tent zonder kleding verliet.

“Mijn vader riep: "Hoe, opnieuw?»»

Moeder Dakota Johnson is verboden om “50 tinten” te kijken

Precies. Melny’s dochter Griffith Dakota Johnson, die een belangrijke rol speelde in de erotische melodrama “50 tinten grijs”, strikt-setting voor de moeder om deze film met haar deelname te bekijken. Blijkbaar bezit Griffith niet echt tegen zo’n toestand. In een van de interviews zei Johnson dat “misschien op een dag” haar moeder “tinten” zal uitzien, maar Griffith gaf toe dat het te ongemakkelijk is.

Nog, kijk, hoe je dochter het Ierse knap splitst – Nee, je moeders mogen niet worden gezien.

Papa Ellison Williams is niets verlegen

Ellison Williams speelde in de beroemde American Comedy TV-serie “Girls”. Het bleek dat de vader van de actrice, de beroemde tv-presentator Brian Williams, niet uit CHEUDE.

Naar de vraag in een interview, terwijl hij er intieme scènes uitziet met de deelname van zijn dochter, reageert hij gelijk: “met veel plezier”.

Margo Robbie Lied Ouders over Computer Graphics

“Dit is mij niet, dit zijn jongens gerookt, en ik stond gewoon rond,” ja, ja, gehoord gehoord. De ster “Wolf met Wall Street” voerde eerst aan dat geen “naaktheid” in de film niet is, maar raden dat dit plan zal leiden tot een doodlopende weg en de ouders vroeg of later de waarheid ontdekt, een andere strategie heeft ontwikkeld. Robbie zei net dat ze zichzelf niet uitkleden – voor haar dubbel.

“Ik zei toen tegen hen: het lichaam is niet van mij, maar een dubbel, gewoon mijn hoofd "Geplukt" voor haar met behulp van computerafbeeldingen. Mijn ouders weten niets van de productie van films, zodat ze alleen maar verrast waren: "Is dat toegestaan?”Ik heb ze ervan overtuigd dat nieuwe technologieën in actie”.

Sophie Turner noemde ouders voor het schieten van verkrachting

Natuurlijk noemde ze ze simpelweg “op de een of andere manier naar het schietplatform”. Wie wist dat ze zo’n slecht moment zouden kiezen. Tener’s debuut vond plaats toen ze 12 jaar oud was, en in 19 stag ze voor het eerst in de seksuele

lovegra 100

scène – een verschrikkelijke aflevering van de verkrachting van haar heldin Sansu Stark Ramsi Bolton.

Ja, en haar ouders waren op de set. Het was ongemakkelijk, maar de actrice gaf toe dat mama en vader rustig reageerde.

Mam Zak Efron lachte alleen

Bij de première van de film met Zak Efron “Lucky” heeft zijn moeder bijgewoond. Later vertelde de acteur mensenmagazine: “We hebben de film bij elkaar bekeken, en het was erg ongemakkelijk. Ze zat op verschillende rijen voor me, en tijdens deze scène probeerde ik onopvallend te worden, dus gênant was het allemaal.

Maar ze lachte dan alleen maar van mij. Zei: “Mijn jongen!”En gaf toe dat hij trots op me was, hoewel ze vreemd was om het allemaal te bekijken. Mijn moeder ondersteunt me altijd. “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *